Людина може все!


Разом з учнями 8-А кл. Сокальського ліцею №1 ім. О. Романіва ми досліджували секретні матеріали про найвизначніші винаходи Ніколи Тесли, які неймовірно вплинули на наше життя та зробили велетенський поштовх у розвитку сучасних технологій.

 Нікола Тесла - автор більш як 800 винаходів в області електро і радіотехніки. Його спосіб мислення настільки відрізнявся від думок усіх – навіть найгеніальніших його сучасників, що ще за життя його називали «людиною з майбутнього». Він говорив про майбутнє так, ніби жив в ньому сам.
 З останнього інтерв’ю Ніколи Тесли:
«Я хотів освітити всю Землю. У Колорадо-Спрінгс я освічував землю електрикою. Також можна отримувати й інші енергії, такі як позитивна ментальна енергія. Вона міститься в музиці Баха, Моцарта або у віршах великих поетів. Сама Земля містить енергії Радості, Миру і Любові.  Їх прояви банальні: квітка, що росте з ґрунту, їжа, яку ми отримуємо, і все, що значить для людини батьківщина. Я провів роки в пошуках способу, як змусити цю енергію сильніше впливати на людей. Красою і запахом троянд можна користуватися в медичних цілях, а сонячними променями – як їжею. Життя має нескінченну кількість форм, і обов’язок вченого – знаходити її в кожній формі матерії»!





Немає коментарів:

Дописати коментар