Правдиво про підлітків!

Бібліосумку під такою назвою ми відкривали з читачами, учнями 6 та 7 класів Сокальсьської ЗШ І-ІІІ ст. №2. Розмовляли правдиво про підлітків, а допомогла нам у цьому презентація книг сучасного українського  письменника, який є одним із найулюбленіших серед наших читачів, Сергія Гридіна.

Не секрет, що талановиті люди - талановиті у всьому! Нам цікаво було послухати саундтрек до книги автора "Не такий", який Сергій Гридін сам написав та виконує. Дізналися про спортивні захоплення письменника, його уподобання та хобі. 
Здавалося б, непросто бути підлітком, є багато болючих тем для обговорення, багато питань. І ми разом намагалися їх з'ясувати, дістаючи цікаві книги із нашої бібліосумки!


 Бо прочитавши їх, розумієш, що немає невирішуваних проблем, варто тільки захотіти та докласти зусиль, щоб досягти бажаної мети, можна бути другом та допомагати іншим, що є люди, яким ти потрібен, для яких ти - найкращий. І звичайно, що життя - прекрасне! Яке воно буде залежить від нас самих!
 Закликаємо Вас, дорогі батьки, читати разом з дітьми підліткові книги. Адже, можливо, саме книжка допоможе знайти Вам спільну мову та порозумітись. 
Читаймо, бо ми того варті!





Немає коментарів:

Дописати коментар