В прагненні до самостійності, або все буде добре!

Не секрет, що література для підлітків користується великим попитом. Такою є і книга Наталки Малетич "Щоденник Ельфа". Наші читачі передають її з рук у руки, впізнаючи в оповіданнях авторки себе, друзів, однокласників, знайомих.
Учні 2(6)-Б класу Сокальської гімназії завітали в Сокальську бібліотеку для дітей на цікавий флешбук "В прагенні до самостійності, або все буде добре" за книгою Н. Малетич "Щоденник Ельфа". Читачі дізналися багато цікавого про письменницю, її захоплення та книги.
Як чинити правильно та справедливо, чи залишатися справжнім другом за будь-яких обставин, чи може онлайн спілкування замінити живе, невже справді сім'я - це найважливіше в житті, чи потрібно захищати безпритульних тварин, допомагати скривдженим, знаходити радість навіть у найскладніших ситуаціях... 
На всі ці важливі питання, які порушуються в книзі ми намагалися знайти відповіді. 
Тішить, що наші діти таки надають перевагу живому спілкуванню, цінують та шанують родину і сімейні цінності, піклуються про своїх молодших братиків та сестричок, допомагають старшим, і навіть посварившись з однокласниками, швидко знаходять компроміс, вірне рішення та залишаються справжніми друзями.
А ще кожен взяв додому цікаву книгу для себе!

Немає коментарів:

Дописати коментар