Читач - читачу про країну свою!

Україна - Єдина! Це гасло сьогодні актуальне, як ніколи. Кожен з нас, різними способами, наводить тісні дружні контакти зі Сходом, Північчю та Півднем нашої країни. Ми бібліотекарі, зі свого боку об’єднуємо читачів всієї України за допомогою книги. Бібліотечна громада Миколаївської області оголосила конкурс "Ми діти твої Україно", однією з умовою якого є скайп - зустріч з бібліотекою іншої області. Нам приємно було приєднатися до їх конкурсу і організувати зустріч з читачами іншої області в режимі он-лайн.
Читачі Веселинівської районної бібліотеки для дітей розповіли нашим читачам про історію свого селища та про селищну гімназію в якій вони навчаються. Гімназисти Сокальської гімназії імені Олега Романіва розповіли одноліткам про сторічну історію своєї гімназії, про її видатних випускників, про земляків, які прославили Сокальщину.




Читачі Казанківської районної бібліотеки для дітей були вражені відеороликом про історію нашого міста, зачаровані архітектурною красою Сокаля. Казанківці розповіли про їх участь у бібліотечних заходах, про роботу дитячого бібліотечного театру. Учні 6-8класів Сокальської ЗШ І-ІІІ ст. №5 поділились своїми учнівськими здобутками, розповіли про свою участь в житті Сокальської районної бібліотеки. Члени бібліотечного клубу «Креатив» показали вироби, які навчились робити на творчих засіданнях.




Читачі Миколаївщини і Сокальщини завершили скайп - зустріч впевнено виголосивши: «Всі ми одна - читацька сім’я».
Ми вдячні заступнику директора по роботі з дітьми Веселинівської районної бібліотеки для дітей Галині Севач та заступнику директора по роботі з дітьми Казанківської районної бібліотеки для дітей Олені Вишняковій за приємність спілкування з ними та читачами їх бібліотек.

Немає коментарів:

Дописати коментар