Методичний івент-проект "До вас їде бібліотека" в Сокалі

Методичний івент-проект "До вас їде бібліотека" розпочався з відкриття Дня обласної бібліотеки в Сокальській районній бібліотеці для дітей. 

Надзвичайно цікавою та пізнавальною була Школа сервісу від провідного бібліографа Львівської обласної бібліотеки для дітей Л. Русакової.


Краще зрозуміти що таке сучасна, креативна бібліотека, які унікальні пропозиції вона може запропонувати, щоб саме до неї прийшло якомога більше  користувачів, що таке бібліотечний простір, і як краще організувати бібліотечне зонування, рекреаційні зони для читачів із зручними для відпочинку меблями, як правильна розстановка стелажів і фонду  відіграє важливу роль у створенні відкритого  бібліотечного простору, допомогли методичні майстерні:
"Змінити спосіб мислення або нові концепції сучасного простору бібліотеки" від директора Львівської обласної бібліотеки для дітей Л. Лугової.
"Бібліотека як унікальна пропозиція: дайджест інновацій" від зав. науково-методичного відділу Львівської обласної бібліотеки для дітей Л. Сташко.
"Загальна характеристика УДК. Структура і принципи побудови УДК. Окремі приклади індексування документів" від зав. відділом Львівської обласної бібліотеки для дітей О. Марчук.
"Бібліотекар бібліотекарю!: дайджест новинок Обласної програми поповнення фондів у 2017р". від провідного методиста Львівської обласної бібліотеки для дітей Г. Конопки.
Чудовим завершенням стала "Літня ігрова мозаїка: практикум від відділу реклами книги" від зав. відділом Львівської обласної бібліотеки для дітей Ю. Соколової.
Дуже дякуємо Львівській обласній бібліотеці для дітей за надзвичайно цікавий семінар-практикум.

Немає коментарів:

Дописати коментар